Cadouri Haioase - Amuzante

Cauti cadouri haioase aparte? Ca orice magazin online de cadouri, am creat gama de cadouri haioase, funny, amuzante, hazlii, sau cum vrei sa le mai spui. Oricum le-ai denumi, cu siguranta te vor face sa zambesti si iti vor pone imaginatia la treaba. Fie ca vrei sa le faci o farsa colegilor sau prietenilor, parintilor, sa-i cumperi un cadou mai deocheat iubitului sau iubitei sau pur si simplu sa-i faci cuiva ziua mai buna, cu siguranta vei gasi ceva mai mult decat amuzant in oferta noastra.

Categoria cadouri funny, haioase este conceputa pentru cei care au cautat in lung si-n lat, virtual si nu numai, acele cadouri originale care se potrivesc spiritului liber, mereu pus pe glume si pe buna dispozitie.


Evaluat la 4.00 stele din 5
Evaluat la 4.00 stele din 5
94,96 lei tva inclus
Evaluat la 5.00 stele din 5
34,51 lei tva inclus
Evaluat la 3.50 stele din 5
34,51 lei tva inclus
Evaluat la 3.67 stele din 5

Descopera acum o gama variata de cadouri iesite din comun, haioase, ideale pentru petreceri de neuitat. Cele mai amuzante idei pentru ati pune in practica imaginatia si a face o surpriza placuta celor dragi.
Asa cum se intampla si in viata, unii oameni sunt mai cuminti, mai seriosi, mai tacuti sau… mai sariti de pe fix. Sigur ii stii, daca nu cumva si tu esti unul dintre ei. Si in fiecare an, intr-un mod foarte misterios, se intampla mereu sa fie ziua lor. Iar unui astfel de om creativ si cu atat de mult simt al umorului nu ii poti face cadou o masuta de la Ikea.


 

U420GKW NOK 799 New Balance
Voteaza