Vanzari: (021) 316-3168 | Livrari: 0738 647 722 | Montaje: 0738 851 716

Ce sunt ancadramentele si cum se monteaza

Ce sunt ancadramentele exterioare

Secretul unei fațade frumoase stă designul si stilizarea ferestrelor cu ajutorul unor elemente de decor numite ancadramente de ferestre. Ancadramentele de ferestre sunt chenare decorative iesite în relief cu un design deosebit care se montează în jurul acestora și îi dau un plus de stil si frumusete. Acestea sunt potrivite pentru toate tipurile de case, indiferent de stilul lor și au un impact vizual puternic.  Puteti monta ancadramente la diferite cladiri: vile, case, blocuri, etc; dand stil si eleganta acestora.

Ancadramentele exterioare de ferestre ce sunt elemente de finisaj care va ajuta sa individualizati casa dvs. In functie de stil, de dimensiunile casei sau marimea ferestrelor puteti alege dintr-o gama variata, deasemnea va putem pune la dispozitie si ancadramente speciale, realizate pe comanda speciala in functie de necesitatile casei pe care doriti sa o decorati.

Ancadramentele de ferestre au un puternic impact vizual ce accentueaza stilul si dau forma fatadelor. Spre deosebire de cele din polistiren, ancadramente de ferestre din poliuretan pentru fatadele caselor sunt realizate din materiale dure (poliuretan de inalta densitate sau fibra de sticla), au o greutate scazuta si sunt special tratate impotriva apei, a actiunii razelor solare sau a altor intemperii.

Avantajele montarii ancadramentelor exterioare la ferestre si usi

Un avantaj aparte al acestor ancadramente de ferestre este materialul din care sunt fabricate – polistiren expandat cu strat mineral. Sunt ușor de montat și prezintă rezistență la apă și îngheț. Partea cea mai interesantă este faptul că îți pune la încercare creativitatea. Mai exact, ancadramentele de ferestre din polistiren si poliuretan vin într-o culoare deschisă și pot fi vopsite orice culoare cu vopsea lavabilă de exterior.

Multi cred că dacă ancadramentele sunt din polistiren sunt de o calitate inferioara și nu sunt atât de rezistente. Arhitectii contrazic această ipoteză și chiar susțin că cel mai mare avantaj al acestui tip de ancadramente este chiar rezistența. De fapt, acel strat protector din material compozit este cel care îi conferă o rezistență mecanică bună și o rezistență la condițiile meteo extreme. Așa că, indiferent dacă plouă torențial, vântul bate haotic și zăpada nu încetează să cadă, ancadramentele tale vor fi tot acolo și vor scoate în evidență fațada casei tale la fel de mult.

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un raspuns

Epardoseli
Logo
Compare items
  • Total (0)
Comparatie
0